Komentarji naših strank

Komentarji naših strank na katere smo še posebej ponosni.

Pred izdelavo spletne trgovine smo se dogovarjali s kar nekaj podjetji. Izbrali smo ISAAC in ni nam žal. Izdelali so nam privlačno, uporabniku prijazno, spletno trgovino. Vsekakor jih odlikuje profesionalnost, prijaznost, ustrežljivost in konkurenčnost.

Anja Šabič
Ankima d.o.o.

Z agencijo Isaac.si sodelujemo že več let. Prevzeli so programerski del in optimizacijo spletne trgovine. Odlikujejo jih profesionalnost, strokovnost, hitra odzivnost, posvečanje stranki in konkurenčne cene. Priporočamo njihove storitve.

Jure Predikaka
GERI COMPUTER d.o.o.

ISAAC je bil popoln partner tudi za naš nedavni projekt prenove spletne strani. Na osnovi dobrega poznavanja naše dejavnosti so našli odlične tehnične in vizualne rešitve, in oblikovali privlačno spletno stran, preprosto za navigacijo in enostavno za upravljanje. Od prvega dne sodelovanja so nas tudi usmerjali in nam svetovali glede optimizacije in spletnega marketinga. Verjamemo v odlično sodelovanje tudi v prihodnje.

Vesna Šalabalija
LTA d.o.o.

Na področju optimizacije in razvoja spletne trgovine sodelujemo z agencijo Isaac.si že od leta 2014. V tem času so poskrbeli, da so naše ključne besede pozicionirane visoko v iskalnikih. Izkazali so se za zaupanja vrednega partnerja in jih priporočamo.

Uroš Vogrinec
KRON IT d.o.o.

Z digitalno agencijo Isaac.si sodelujemo že več let in smo zelo zadovoljni. Izdelali so nam že drugo spletno stran, v katero je vloženo ogromno tehničnega znanja, ki jim ga ne primanjkuje.

Gašper Habjanič
Agencija Neptun d.o.o.

Izredno ažurni, pripravljeni upoštevati želje naročnika ter prilagodljivi!

Matic Senica
Matic Senica s.p.

Najemite nas za svoj projekt

Začnimo projekt skupaj