Izdelava spletnih strani

izdelava spletne strani

Kako izdelamo spletno stran

Strankam nudimo celovito storitev pri njihovem nastopu na spletu. Uredimo registracijo domene, zagotovimo kvalitetno gostovanje in razvijemo spletno stran. Spletne strani zajemajo vse elemente, ki so potrebni za nadaljno optimizacijo. Naše spletne strani so uporabnikom prijazne in delujejo pravilno na vseh napravah (računalnikih, tablicah, pametnih telefonih).


V nadaljevanju boste izvedeli:

Kako začnemo s projektom

Kaj vse zajema proces izdelave

Kakšna je cena izdelave spletne strani

Načrtovanje in svetovanje

Kot večina stvari v življenju tudi izdelava spletnih strani poteka v več korakih. Kadar nas stranka kontaktira in se dogovorimo za sestanek, se nanj pripravimo na način, da že do sestanka čim bolj raziščemo strankino področje, saj lahko le na tak način stranki na sestanku primerno svetujemo. Strankam prisluhnemo in se osredotočimo na njihove želje – kaj si od nove spletne strani obetajo in katero ciljno skupino želijo z njo doseči. Naš cilj je izdelava spletnih strani po meri strankinih želja, storitve ali produkta, ki ga trži in seveda po meri bodočih uporabnikov spletne strani.

Oblikovanje in razvoj

Načrtovanju sledi oblikovanje spletne strani. Strankam ponudimo več možnosti, najcenejša je nakup že pripravljene grafične predloge, ki jo po željah stranke prilagodimo in dodelamo. Druga možnost je, da zavihamo rokave in se oblikovanja lotimo sami. Pri oblikovanju uporabljamo orodja kot so Photoshop, InDesign in Illustrator. Ker oblikovanju sledita še razrez in kodiranje grafične predloge ter šele nato razvoj in programiranje, je ta način precej dražji od prvega. Povečini za urejanje spletne strani uporabljamo svoj zaprti sistem (CMS), saj se tako izognemo tveganju vdorov v spletno stran.

Cena izdelave spletne strani

Spletne strani so si med seboj zelo različne. S tem imamo v mislih, da so nekatere čisto predstavitvene, zgolj kot kakšna spletna vizitka, spet ene pa so lahko polne različnih aplikacij, ki terjajo bistveno več dela. Temu primerno se izdelava spletne strani cenovno ovrednoti. Pri nas boste izvedeli ceno za vsak element spletne strani posebej. Takoj, ko izvemo vse naročnikove želje pripravimo podrobno specifikacijo del, ovrednoteno s cenami.

izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani po vaših željah

Pred vsakim projektom zelo natačno preučimo posel naročnika. Takšna študija nam omogoča, da se lahko naročniku čim bolj približamo in izpolnimo pričakovanja. Vedno je naš cilj razvoj dolgoročnega sodelovanja med nami in stranko, le tega pa lahko dosežemo z vašim zadovoljstvom, zaupanjem in izpolnjenimi cilji.

Zakaj za izdelavo spletne strani izbrati nas

Imamo več kot 10 let izkušenj na področju IT razvoja in digitalnega marketinga. Pri nas vam ne bo potrebno posebej razmišljati o domeni, strežniku, spletni varnosti, oblikovanju, optimizaciji spletne strani in še bi lahko naštevali. Naša agencija poskrbi za vaš celoviti nastop na spletu. Izbirate lahko med razvojem spletne strani na odprtem sistemu kot je Wordpress ali zaprtem urejevalniku vsebin, ki bo prilagojen samo vam. Smo ena redkih spletnih agencij, ki strankam nudi celovite rešitve, od razvoja do marketinga.

Najemite nas za svoj projekt

Začnimo projekt skupaj
Ponovimo še enkrat postopek izdelave spletne strani
Izdelava spletnih strani
 • Izdelava spletnih strani
  Načrtovanje in svetovanje

  Strankam svetujemo in skupaj z njimi načrtujemo.

 • Izdelava spletnih strani
  Oblikovanje

  Pripravimo modern in všečen dizajn spletne strani.

 • Izdelava spletnih strani
  Razvoj

  Razvijemo spletno stran, ki deluje na vseh napravah.

 • Izdelava spletnih strani
  Zagon in vzdrževanje

  Postavimo stran on-line in skrbimo za nemoteno delovanje.

Številni nam zaupajo

Naša sodelovanja gradimo na zaupanju in profesionalnem odnosu.