Izdelava spletnih trgovin

Zavedamo se, da je spletna prodaja najhitreje rastoči segment maloprodajnega trga. Skrbno načrtujemo celotno nakupno pot, od prvega stika obiskovalca s spletno trgovino, do uspešno opravljenega nakupa.

Strankam ponudimo celovito rešitev, od registracije domene in ureditve gostovanja na strežniku pa vse do razvoja, vnosa artiklov in ureditev plačil s karticami. Skupaj z vami načrtujemo strategijo, katere cilj je motivirati obiskovalce, da opravijo nakup. Z več kot 10 letnimi izkušnjami v spletni prodaji vam bomo zagotovo znali pomagati.

Platforme na katerih razvijamo spletne trgovine:

izdelava spletne strani na magento izdelava spletne strani na woocommerce

Kaj vsebuje vaša spletna trgovina

- unikaten in moderen izgled
- prodajno naravnano postavitev elementov
- varnostni certifikat, ki bo zagotavljal vašim obiskovalcem brezskrben nakup
- zelo hitro in nemoteno delovanje
- povezavo z družbenimi omrežji
- enostaven urejevalnik izdelkov in naročil

Izbira platforme za spletno trgovino

Pri izdelavi spletne trgovine izbiramo med sistemoma WooCommerce in Magento. Izbira platforme je odvisna od številnih dejavnikov, med drugim: finančni vložek, število izdelkov, število obiskovalcev, nadgradnja in funkcionalnost. Preučimo vaš projekt in se skupaj odločimo za najboljšo rešitev.

Izdelava WooCommerce spletne trgovine

WooCommerce je e-commerce dodatek za platformo Wordpress. Razvoj in vzdrževanje WooCommerce trgovine je precej cenejši od trgovine na platformi Magento. WooCommerce priporočamo tako začetnikom kot tudi profesionalnim spletnim prodajalcem.

Izdelava Magento spletne trgovine

Magento je ena od najbolj profesionalnih platform za razvoj spletne trgovine. Razvoj in vzdrževanje sta cenovno precej dražja kot pri WooCommercu. Magento priporočamo izkušenim in zahtevnim spletnim prodajalcem.

7 razlogov zakaj izbrati nas

1. Več kot 10 let izkušenj v spletni prodaji.
2. Več kot 10 let izkušenj v spletnem razvoju.
3. Celovita ponudba (razvoj, oblikovanje, marketing, strežniki, domene).
4. Med razvojem razmišljamo o uporabniški izkušnji.
5. Smo strokovnjaki na področju optimizacije spletnih strani.
6. Spletno trgovino razvijamo kot marketingarji in ne zgolj kot programerji.
7. Večino projektov pridobimo s pomočjo priporočil zadovoljnih strank.

Kaj stranke pravijo o našem delu?

Pred izdelavo spletne trgovine smo se dogovarjali s kar nekaj podjetji. Izbrali smo ISAAC in ni nam žal. Izdelali so nam privlačno, uporabniku prijazno, spletno trgovino. Vsekakor jih odlikuje profesionalnost, prijaznost, ustrežljivost in konkurenčnost.

Anja Šabič
Ankima d.o.o.

Na področju optimizacije in razvoja spletne trgovine sodelujemo z agencijo Isaac.si že od leta 2014. V tem času so poskrbeli, da so naše ključne besede pozicionirane visoko v iskalnikih. Izkazali so se za zaupanja vrednega partnerja in jih priporočamo.

Uroš Vogrinec
KRON IT d.o.o.

Pogosta vprašanja

Cena izdelave spletne trgovine

Cena razvoja spletne trgovine je v prvi vrsti odvisna od platforme na kateri razvijamo in obsega del. Vsaka spletna trgovina je unikaten projekt, vsaka ima drugačne zahteve in drugačno funkcionalnost. Na podlagi naročnikovih želja pripravimo podrobno specifikacijo del, ki jo cenovno ovrednotimo.

V povprečju se začnejo cene spletnih trgovin na sistemu WooCommerce pri 800,00 EUR in Magento pri 1.500,00 EUR.

Kako hitro lahko izdelate spletno trgovino?

Odvisno od zahtevnosti naročnika. Najhitreje smo trgovino postavili na sistemu WooCommerce v roku enega tedna. Lahko pa razvoj zahtevnih in kompleksnih trgovin traja tudi več mesecev. Predviden rok izdelave določimo, ko preučimo vse naročnikove želje.

Ali število izdelkov vpliva na izbiro platforme za spletno trgovino?

Ne. Izdelali smo spletne trgovine na WooCommerce z več kot 10.000 izdelki in sistem še vedno deluje bliskovito. Enako velja za Magento.