Izdelava spletnih trgovin

Zavedano se, da je spletna prodaja najhitreje rastoči segment maloprodajnega trga. Skrbo načrtujemo celotno nakupno pot, od prvega stika obiskovalca s spletno trgovino, do uspešno opravljenega nakupa.
izdelava spletne strani

Kako izdelamo spletno trgovino

Strankam ponudimo celovito rešitev, od registracije domene in ureditve gostovanja na strežniku pa vse do razvoja, vnosa artiklov in ureditev plačil s karticami.


V nadaljevanju boste izvedeli:

Kako se lotevamo izdelave spletne trgovine

Kaj zajema proces izdelave

Kakšna je cena izdelave spletne trgovine

Načrtovanje in svetovanje

Najprej prisluhnemo željam in pričakovanjem stranke. Svetujemo in skupaj zastavimo načrt spletnega projetka. Od stranke pridobimo čim več informacij s katerimi se pozneje lotimo dela. Zelo je pomembno kako se bodo vnašali in pozneje posodabljali artikli, kakšne bodo možnosti plačila in nenazadnje kako naj bi spletna trgovina sploh izgledala. Skupaj analiziramo konkurenčne strani in določimo časovnih okvir, ki bo potreben za izdelavo spletne trgovine.

Oblikovanje in razvoj

Lotimo se oblikovnega dela pri katerem strankam vedno ponudimo več možnosti.
Prva, najcenejša možnost, je nakup grafične predloge ene izmed platform za razvoj spletne trgovine (OpenCart, Magento, WooCommerce, PrestaShop), ki jo lahko po željah stranke tudi prilagodimo in dodelamo. Seveda pa lahko kupljeno grafično predlogo vežemo na naš lastni zaprti sistem.
Druga možnost pa je, da zavihamo rokave in se lotimo oblikovanja spletne trgovine sami. Ker oblikovanju sledita še razrez in kodiranje grafične predloge je ta način precej dražji od prvega.

Cena izdelave spletne trgovine

Cena razvoja spletne trgovine je v prvi vrsti odvisna od platforme na kateri razvijamo in obsega del. Vsaka spletna trgovina je unikaten projekt, vsaka ima drugačne zahteve in drugačno funkcionalnost. Na podlagi naročnikovih želja pripravimo podrobno specifikacijo del, ki jo cenovno ovrednotimo.

izdelava spletnih strani

Najemite nas za svoj projekt

Začnimo projekt skupaj
Ponovimo postopek izdelave spletne trgovine
Izdelava spletnih trgovin
 • Izdelava spletnih trgovin
  Načrtovanje in svetovanje

  Strankam svetujemo in skupaj z njimi načrtujemo.

 • Izdelava spletnih trgovin
  Oblikovanje

  Pripravimo moderen in všečen dizajn spletne trgovine.

 • Izdelava spletnih trgovin
  Razvoj

  Na izbrani platformi razvijemo spletno trgovino.

 • Izdelava spletnih trgovin
  Zagon in vzdrževanje

  Postavimo trgovino on-line in skrbimo za nemoteno delovaje.

Številni nam zaupajo

Naša sodelovanja gradimo na zaupanju in profesionalnem odnosu.